Beach Bar

Perpara pyllit me pisha gjendet dhe Beach Bari se bashku me zonen e plazhit ku jane te vendosura shezllonet per pushuesit.
Tek beach bar ofrojme pije te fresketa, kokteile te ndryshme dhe embelsira, si edhe sallate me fruta te stines. Ne ambientet e saj organizohen vazhdimisht schuma party per moshat e reja dhe per ata qe e ndjejne veten akoma te rinj.

Na hapesiren e shezlloneve sherbehet per pushuesit pije te ndryshme dhe siguria eshte maksimale