Sport dhe Aktivitete

Ne ambientet e saj organizohen aktivitete te ndryshme. Loja me e perhapur ne plazh volejbolli luhet vazhdimisht pasi kemi vendosur fushen e saj.

Cdo vit organizohet kampionati i karatese per moshat e reja ku marrin pjese ekipet ngaShqiperia , Kosova , Maqedonia dhe rajoni

Per te apasionuarit e sporteve te ujit ofrojme: scooter uji si edhe skaf. Per ata qe duan te shijojne bukurite e plazhit nga ajri gjithashtu jua ofrojme kete mundesi .

Nuk mungojne lojerat e ndryshme te organizuara  nga stafi i kompleksit.