Parku

Pjese e kompleksit eshte edhe nje park me pisha prej 0.5ha ku jane te vendosura Fast Food, Bar i hapur, Disko pa pagese dhe restoranti i hapur

Aty gjenden dhe lodrat e femijeve ku ata mund te luajne te qete. Per moshen e trete gjendet parku ku mund te pushojne nen freskine e pishave. Ne disko organizohen dhe party me kengetare te ndryshem te muzikes te lehte dhe popullore shqiptare