Cmimet e dhomave

Cmimet per datat 1 Korrik – 31  Gusht

 

Krevate Persona Pamje nga deti Cfare perfshihet Pamje nga fshati
34 Euro
4 000 Leke
Fjetje 30 Euro
3 500 Leke
54 Euro
6 200 Leke
Fjetje
Mengjes
Dreke
46 Euro
5 700 Leke
60 Euro
7 000 Leke
Fjetje
Mengjes
Dreke
Darke
50 Euro
6 500 Leke
34 Euro
4 000 Leke
Fjetje 30 Euro
3 500 Leke
64 Euro
7 300 Leke
Fjetje
Mengjes
Dreke
48 Euro
6 800 Leke
73 Euro
8 500 Leke
Fjetje
Mengjes
Dreke
Darke
61 Euro
8 000 Leke
34 Euro
4 000 Leke
Fjetje 30 Euro
3 500 Leke
74 Euro
8400 Leke
Fjetje
Mengjes
Dreke
72 Euro
7 900 Leke
86 Euro
10 000 Leke
Fjetje
Mengjes
Dreke
Darke
74 Euro
9 500 Leke

 

Cmimet per periudhen Maj – Qershor dhe datat 1 Shtator – 15  Shtator

Krevate Persona Cmimi Cfare perfshihet
20 Euro
2 500 Leke
Fjetje
25 Euro
3 000 Leke
Fjetje
Mengjes
25 Euro
3 000 Leke
Fjetje
32.5 Euro
3 500 Leke
Fjetje
Mengjes
25 Euro
3 000 Leke
Fjetje
35 Euro
4 000 Leke
Fjetje
Mengjes

Per cdo informacion shtese dhe per te pare mundesine e rezervimit kontaktoni me numrat e meposhtem

Kompleksi ” Albatros “
Spille , Rrogozhine  Shqiperi.
Recepsioni  +355 67 28 00 060
Menaxheri : +355 69 20 74 600
Facebook : Kompleksi “Albatros” Spille